Unique момак

„…Скопје е град со голем потенцијал. Јас искрено би сменил неколку работи во него, почнувајќи од чистотата, зеленилата па се до ноќниот живот. Некако многу ми фали културата, многу. Моја сугестија за како да се промени таа е дека треба да се види што бараат младите. Дали сакаат дискотеки со повеќе жанрови на музика или можеби некои настани кои постојат во светски рамки, а кај нас сеуште не и сл. …“