Ознака: zapoznajjamakedonskatalokalnascena

(Кристијан не е на сликата ама сè уште е во бендот…) „…Ерик,Филип и Кристијан. Ние сме „Палиндром“ (без да ја откриеме мистеријата позади името). Постоиме од 2013та година и формирани сме во Скопје. Местово со својата убавина и чудност што ја има ни помогна да твориме. Ова е наш град, сите ние сме тука родени и израснати. Покрај сите убавини и…

Они се млади, ентузијастични и енергични. Они се Илчо, Мартина и Борис. Они се супер. Они се ДУПЕР.  „..Скопје е град за младинска, културна преродба. Скопје е прекрасен град со прекрасни луѓе. Скопје е едноставно центар на културните збиднувања, тој е град на младите луѓе. Најчесто не потсетува на дом, Македонија,Карпош 1 и 3, Дебар Маало, МКЦ, Црно, Парк, Скопско, бетон а најважно на ЉУБОВ и ДУПЕР.…