Среќна манекенка

„…Не ми се свиѓаат луѓето во Скопје, повеќето се некако дволични а тоа многу ми смета. Инаку Скопје како град ми е океј, иако би ги советувала останатите да се отселат. Во него се чуствувам среќно кога сум покрај моите пријатели и личностите што ги сакам но кога не сум со нив тогаш онака ми е, празно. На улица можеш да видиш само депресивни луѓе кои не ти се ни смеат, се однесуваат лошо. Еднствено ми фали повеќе живот тука, некако не ми е исполнето…“ „…Во Скопје убаво се чуствувам, го сакам овој град многу. Највеќе ми се свиѓа ноќниот живот во него. На пример во други држави е многу поразлично, не е толку живо како кај нас. Искрено во овој град не би променила ништо, можеби бенефициите за јавниот превоз. Инаку се што ми треба постои тука, го имам. Јас во Скопје не можам да се опишам. Неописливо ми е, но во позитивна смисла…„ 

„…Во Скопје убаво се чуствувам, го сакам овој град многу. Највеќе ми се свиѓа ноќниот живот во него. На пример во други држави е многу поразлично, не е толку живо како кај нас. Искрено во овој град не би променила ништо, можеби бенефициите за јавниот превоз. Инаку се што ми треба постои тука, го имам. Јас во Скопје не можам да се опишам. Неописливо ми е, но во позитивна смисла…„ 

-Среќна манекенка