Муци

„…Си го сакам Скопје, сите го сакаме, има убава енергија, добро друштво, посебна атмосфера, и младите и старите генерации знаат да го ценат и да се снаоѓаат во него. Овој град си има доста претрпено ама навикнат е како нас да живее мизерно, опкружен со љубов и радости од сите нас. Реално не ми е се океј тука. На пример нешто што не ми се сфиѓа во него е архитектурава, воопшто не ми е привлечна, башка никако не се вклопува со нашата историја. Исто така мислам дека малку треба да се средат јавните институции затоа што моментално условите во нив се ужасни. Дефинитивно образовниот систем да се поправи и малце повеќе да се посветиме на едукацијата. За Скопје би предложила да ни понуди нешто ново во јавниот превоз – метро, транвај би било многу порзлично така…“