Монца

„…Си го сакам Скопје, тука сум роден, тука живеам иако е пренаселено и тоа искрено ми смета. Морам да напоменам дека инфраструктурата ни е ужасна исто како и јавниот превоз. Може да го сменат, да вметнат нешто ново, креативно до сега не видено, барем не кај нас. Освен тоа сметам дека Скопје е град што поседува многу ствари, не ми фали ништо посебно…“