Маалски, млади и убави авантуристи

„…Скопје има посебен дух, највеќе го сакаме ради маалските дружби. Нешто што многу ни смета е загаденоста и тоа е една причина зашто не го сакаме. Ете една идеја за како да се промени тоа, на пример може да се стави рампа на почетокот на Водно и да не смее да се оди со коли. Уште нешто што може да се направи во градов е да се воведат пар-непар возила. Нешто што може да се отвори е KFC,  а ни фалат и coffee shop-ови. Многу ќе се радуваме ако на улица видиме електронски возила, мора да се дигне свеста малце на народов и да почнат сите да ги купуваат…“