Kреативен youtuber

„…Скопје го сакам затоа шо е уникатни и уникатни луѓе живеат во него. Е сеа, да загадено е и има голема некултура што стварно ми смета и не ми се допаѓа. Нешто што сакам да го видам во овој град е мноооогу поише точаци на улица и поголема сообраќајна култура. Исто така, поразвиени бизниси дефинитивно и да не се мисли толку на парите туку повеќе да се насочиме кон помаѓање на луѓето. Имам многу идеи и сугестии за Скопје. Ќе ги издвојам следниве: Скопје да почне да гради велосипедски патеки и да промовира велосипедизам што е можно повеќе и да се дава помош на локалните бизниси за да тие можат да се развијат и подобрат…“