Интересен, добар, низок ракометар

„…Во Скопје сакаме да има поубави хотели и мноогу големи базени. Скопје ни се свиѓа затоа што има зеленила во паркчињата каде што се дружиме со другарите. Но да не се градат повеќе зграади затоа што така се уништуваат тие зелени површини и за џабе ги праат, непотребни се. Има многу автомобили што испуштаат штетни гасови. Затоа Скопје е премногу загадено и тоа многу ни смета…“