Брзи, експлозивни, спремни за работа

“…Не го сакаме Скопје, ништо не се случува во последно време. Се ложиме на два-три концерти и уште две-три ср**а и тоа е тоа.. Ноќниот живот умре. 5 клуба се од кои 3 ги затвараат преку пола година, инспекции чуда. Не изеде турбофолкот. Младинава ни е повеќе на Instagram, Snapchat отколку на улица. Би сакале да се легализира марихуаната, малку да заличиме на Европа. Нешто што не ми се допаѓа е национализмот, партизацијата и лошата дрога. Добро е што Вадар е во Лига Шампиони, малку да сме во центар на внимание во Европа…”