без опис

,,…Го сакам сонцето што ме буди во Скопје, ги сакам саботните кафиња со моите најблиски. Би сакала ноќниот живот да стане побогат и поурбан. Го сакам Скопје затоа што сите убави и среќни моменти ми се случуваат во него. И каков и да е, и каде и да одам, секогаш ќе се вратам во моето Скопје. Едноставно многу го сакам овој град…”